Ready for departure!
Door: Margriet
Blijf op de hoogte en volg Margriet
13 Juli 2008 | Nederland, Assen
Daarnet heb ik nog even met mijn ouders gebeld die met mijn twee broertjes in Zwitserland zitten, gisteren doorgereisd vanuit Florence. Afgelopen vrijdag zag ik mijn zus Anneke nog even die terug was uit Italië van een weekje met mijn ouders. Tsja, ik zal nu toch echt zonder hen moeten zorgen dat ik niks vergeet mee te nemen ;). Paspoort, ziekenfondspasje en inentingspapier heb ik in ieder geval en dat is toch wel het belangrijkste; en natuurlijk de punjabi's en sari van vorig jaar. Och, en mijn pyama - iets dat ik al een keer of drie, vier ben vergeten als ik ergens naar toe ging.
Voor nu heb ik er superveel zin om de mensen in India weer te zien, die daar vanuit YWAM werken in New Delhi in de sloppenwijken. Afgelopen jaar heb ik veel contact met ze gehouden. Maar ik heb er ook heel veel zin in om het team morgen te gaan ontmoeten. Met z'n tienen naar India. Volgens mij wordt het een hele mooie reis!
13 Juli 2008 - 16:10
Michel:
Gaat gaaf en zeer gezegend worden... dunamis-kracht -
15 Juli 2008 - 09:12
Rianne:
Wouw Margriet, wat een super toffe actie. Jesaja 61 voor jou! Zijn Geest door jou heen. Goeie tijd!